Té òxid de ferro fos? Vaig comprar un calder ahir, vaig cuinar un pilaf. Ara s'oxida a les parets. És normal per a un calder de ferro colat?

Té òxid de ferro fos? Vaig comprar un calder ahir, vaig cuinar un pilaf. Ara s'oxida a les parets. És normal per a un calder de ferro colat?

  1. La violació de la tecnologia de preparació de metalls, si apareixen escòries, no ajudarà res. Hem d’intentar de tornar el caldero on l’has comprat.
  2. el ferro colat d'alta qualitat no s'oxida
  3. Està bé
    només hauria d’haver una instrucció a la paella si no es perd

    перед употреблением надо смазать масло и прогреть чтоб масло образовало на поверхности пленку и ржавчины не будет — зато в ней вкусно и быстро получается.

    No deixeu en aigua i deixeu-lo mullat.

    Netegeu tot allò que ha oxidat amb un hisop de cotó i remeneu-lo amb oli

    ja que el cotó s'embruta, aboqui oli en un plat.

    Затем поставьте в теплое место в духовку или снова на плиту пусть слегка нагреется или если нет времени просто высохнет постелите газетку (моя бабушка так их берегла, что и внутрь простилала бумагу) — не должно уже тогда ржаветь если не будете ставить в раковину размокать.

  4. Crec que no. Tinc calderes, paelles de ferro colat. però no recordo això ...
  5. Ржавчина — это ненормально. . тем более для вчера купленного казана..
  6. submergiu-la a la mantega i calcineu-les al forn a la màxima oxidació 3-4 hores
  7. Sí, es rovellen. Heus aquí el que he trobat (sense enllaç, perdut)
    Una paella de ferro colat us durarà molt de temps si en teniu cura. La superfície de la cassola de fosa està coberta de porus microscòpics, que es van formar a la fàbrica com a resultat de l’aparició de bombolles d’aire durant el refredament de la fosa. Aquesta és la vulnerabilitat de totes les cassoles de ferro colat, si no hi ha greix a la superfície de la paella, la paella no és immune al rovell. Cal calcular bé la nova paella oli vegetal оно заполняет собой поры, а при сильном нагреве обугливается и образует твердое защитное покрытие, которое не допускает пригорания пищи и появления ржавчины, а также избавляет от необходимости чистить сковородку. Чтобы подготовить сковороду к приготовлению в ней пищи, достаточно взять бумажную салфетку и протереть ею дно сковороды с oli vegetal, после чего поставить на один час в разогретую до 180С духовку. После этой процедуры сковороду следует вытащить, остудить, вытереть и снова смазать тонким слоем растительного масла. Ни в коем случае не пользуйтесь сковородой без защитного покрытия, если не хотите ее испортить. Не смазывайте сковороду жиром, в котором содержится соль сливочным маслом, салом или маргарином. Соль и кислота могут стать причиной коррозии, а, следовательно ржавчины. Естественно, что сковороду, покрытую защитным слоем, нельзя чистить, особенно металлическими мочалками и абразивными чистящими веществами. Не замачивайте сковороду в мыльной воде, и вообще в воде, это тоже может вызвать ржавчину. Мыть ее следует так: ополоснуть горячей водой и протереть неметаллической мочалкой, после чего вытереть насухо и смазать растительным маслом.
  8. És necessari encendre i greixar segons les instruccions i no rireu
  9. Compra una nova graella de ferro a Sancan
  10. òxid, per descomptat. cal netejar-lo.
  11. Després de cuinar, rentar una paella o un caldero calcinat al foc i netejar amb oli vegetal. Es tracta de ferro colat d'Ucraïna, quan compres plats sempre llegiu les instruccions de cura. Els estris de cuina amb recobriment antiadherent s'utilitzen per extingir-se, no li agraden les altes temperatures
Loading ...

Afegeix comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Обязательные поля помечены *